Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 213
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016-09ВИКОРИСТАННЯ КЛІТКОВИНИ ТА ОЛІЇ З НАСІННЯ РОЗТОРОПШІ В ДЕСЕРТНІЙ ПРОДУКЦІЇ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯЗуєва, Д.Р.
2016-09ТЕХНОЛОГІЯ ШОКОЛАДНОГО МОРОЗИВА З ВИКОРИСТАННЯМ КРІОПОРОШКУ З ВИНОГРАДНОЇ КІСТОЧКИЗубарєва, О. С.
2016-09РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ БЕЗДРІЖДЖОВИХ ХЛІБЦІВЯстребова, Л. М.; Андрієнко, О. О.
2016-09ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ БЕЗГЛЮТЕНОВОЇ СИРОВИНИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ БОРОШНЯНОЇ ПРОДУКЦІЇЯстребова, Л. М.; Андрієнко, О. О.
2016-09МЕТОДИКА ВИБОРУ ШВЕЙНОЇ МАШИНИУстян, Л.Ю.
2016-09ТЕРМОКЛЕЕВЫЕ ПРОКЛАДОЧНЫЕ МАТЕРИАЛЫ, ИСПОЛЬЗУЕМЫЕ В ШВЕЙНОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИУстян, Л.Ю.
2016-09СПОСОБЫ УКРАШЕНИЯ ДЕТСКОЙ ОДЕЖДЫУстян, Л.
2016-09КОНСТРУИРОВАНИЕ ОДЕЖДЫ ДЛЯ ЖЕНЩИН СТАРШЕЙ ВОЗРАСТНОЙ ГРУППЫ КАК АКТУАЛЬНАЯ ПРОБЛЕМА КОНСТРУИРОВАНИЯ ОДЕЖДЫУстинова, И.
2016-09ВДОСКОНАЛЕННЯ ХАРЧОВОЇ КОМПОЗИЦІЇ МАФІНІВ ГЕРОДІЄТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯТрохименко, О. В.
2016-09ДИНАМІКА ПРОНИКНЕННЯ ТЕХНІЧНИХ РІДИН ЧЕРЕЗ ЕЛЕМЕНТИ СПЕЦОДЯГУТельнова, О.М.
2016-09ПРЕИМУЩЕСТВА НОВОЙ ZARIF ШВЕЙНОЙ МАШИНЫ ДВУХНИТОЧНОГО ЦЕПНОГО СТЕЖКА ПЕРЕД ЧЕЛНОЧНЫМИ ШВЕЙНЫМИ МАШИНАМИ И СУЩЕСТВУЮЩИМИ ШВЕЙНЫМИ МАШИНАМИ ДВУХНИТОЧНОГО ЦЕПНОГО СТЕЖКАСугак, А.И.
2016-09ПРЕИМУЩЕСТВА ДВУХНИТОЧНОГО ЦЕПНОГО СТЕЖКА НОВОГО ЭЛАСТИЧНОГО ТИПА 401Сугак, А.И.
2016-09ДОСЛІДЖЕННЯ ВОЛОГОЗВЯЗУЮЧОЇ ЗДАТНОСТІ РИБНОГО ФАРШУ З ДОДАВАННЯМ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИСоколовська, С.М.
2016-09ИССЛЕДОВАНИЕ МЕХАНИЗМОВ ПРОЦЕССОВ, СОПРОВОЖДАЮЩИХ ОБРАЗОВАНИЕ ВЯЖУЩИХ МАТЕРИАЛОВРуденко, В. С.
2016-09УДОСКОНАЛЕННЯ АНТРОПОМЕТРИЧНИХ СТАНДАРТІВ НА ОСНОВІ ЗАСТОСУВАННЯ СУЧАСНИХ ВИМІРЮВАЛЬНИХ ПРИЛАДІВПогуляй, А. І.
2016-09УДОСКОНАЛЕННЯ РЕЦЕПТУРИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБНИХ ПАЛИЧОК ІЗ ОВОЧЕВОЮ ДОБАВКОЮПетрова, В.П.
2016-09ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ, ЩО ПРОТІКАЮТЬ ПРИ ГІДРАТАЦІЇ В’ЯЖУЧИХ НА ОСНОВІ ЛУЖНОЗЕМЕЛЬНИХ ОКСИДІВПархоменко, О. В.
2016-09ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА СІЧЕНОЇ ПРОДУКЦІЇ З ПТИЦІ ДЛЯ ДІТЕЙ ШКІЛЬНОГО ВІКУНосань, А.Е.
2016-09ВИКОРИСТАННЯ МЕДУ У ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯКОГО МОРОЗИВА ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯНіколенко, О.В.
2016-09ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМИ РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ЗДОБНОГО ПЕЧИВА ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ СПРЯМОВАНОСТІНазарько, В.О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 213