Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 213
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016-09ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ КОВБАСНИХ ВИРОБІВМоськін, Д.А.
2016-09ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З КРУП ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ШКОЛЯРІВМордовець, А. В.
2016-09ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ІНУЛІНВМІЩУЮЧОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВМохаммад, А.Х.
2016-09ОСОБЛИВОСТІ ПРОЕКТУВАННЯ ОДЯГУ ДЛЯ СОБАКМажула, О.; Тєльнова, Є.
2016-09ТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ СПИРТУ-СИРЦЮ (частина 2)Мамро, А.С.
2016-09ИСПОЛЬЗОВАНИЕ НЕТРАДИЦИОННЫХ ВИДОВ МУКИ ПРИ ПРОИЗВОДСТВЕ КЕКСОВЫХ ИЗДЕЛИЙЛюбицкая, В. В.
2016-09ДОСЛІДЖЕННЯ РИНКУ КОКТЕЙЛІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ НА БЕЗБІЛКОВІЙ ОСНОВІ ДЛЯ ДІТЕЙ-СПОРТСМЕНІВЛевіна-Єгорова, В. А.
2016-09ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМКИ СТВОРЕННЯ БІСКВІТУ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯЛещенко, К.В.
2016-09АНАЛИЗ УСЛОВИЙ РАБОТЫ ЭЛЕКТРОМОНТАЖНИКОВ И ВЫБОР РЕКОМЕНДУЕМЫХ МАТЕРИАЛОВ ДЛЯ ОДЕЖДЫ СПЕЦИАЛЬНОГО НАЗНАЧЕНИЯКульбака, Е.
2016-09ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ АКТИВНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІКубрак, М.О.
2016-09ПЕСПЕКТИВЫ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ НЕТРАДИЦИОННОГО СЫРЬЯ В ПРОИЗВОДСТВЕ ЛЕДЕНЦОВ ФУНКЦИОНАЛЬНОГО НАЗНАЧЕНИЯКравцова, Т.В.
2016-09ТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ СПИРТУ- СИРЦЮ (частина 1)Кравченко, К.В.
2016-09МОЖЛИВІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ СПРЯМОВАНОСТІКожухарь, О.І.
2016-09ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ СПОРТИВНОЇ МОЛОДІКовнір, Ю. О.
2016-09ЗАЛУЧЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ЗАСОБІВ В ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ ІНЖЕНЕРІВ-ДИЗАЙНЕРІВКоробко, Д. Р.
2016-09РОЗРОБЛЕННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ З М’ЯСОМ В ТІСТОВІЙ ОБОЛОНЦІ З ВИКОРИСТАННЯМ НЕТРАДІЦІЙНОЇ СИРОВИНИКобеняк, С.О.
2016-09ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ З ДОДАВАННЯМ АМАРАНТОВОГО БОРОШНА ТА КЛІТКОВИНИ ВИСІВОК ПРОСАКнязєва, Т.О.
2016-09ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З КУРЯЧИХ СУБПРОДУКТІВ ОЗДОРОВЧОГО СПРЯМУВАННЯКамчатна, М. В.
2016-09АНАЛІЗ СУЧАСНОГО АСОРТИМЕНТУ ПЕЧИВА, ЩО НАДХОДИТЬ НА СПОЖИВЧИЙ РИНОК М. ХАРКОВАКалитка, Д.А.
2016-09РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СІЧЕНИХ М’ЯСНИХ ВИРОБІВ З ЗБАЛАНСОВАНИМ ВМІСТОМ РОСЛИННИХ І ТВАРИННИХ БІЛКІВІщенко, В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 213