Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 21 по 40 из 213
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2016-09 | ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ | Моськін, Д.А. |
2016-09 | ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З КРУП ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ШКОЛЯРІВ | Мордовець, А. В. |
2016-09 | ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ІНУЛІНВМІЩУЮЧОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ | Мохаммад, А.Х. |
2016-09 | ОСОБЛИВОСТІ ПРОЕКТУВАННЯ ОДЯГУ ДЛЯ СОБАК | Мажула, О.; Тєльнова, Є. |
2016-09 | ТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ СПИРТУ-СИРЦЮ (частина 2) | Мамро, А.С. |
2016-09 | ИСПОЛЬЗОВАНИЕ НЕТРАДИЦИОННЫХ ВИДОВ МУКИ ПРИ ПРОИЗВОДСТВЕ КЕКСОВЫХ ИЗДЕЛИЙ | Любицкая, В. В. |
2016-09 | ДОСЛІДЖЕННЯ РИНКУ КОКТЕЙЛІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ НА БЕЗБІЛКОВІЙ ОСНОВІ ДЛЯ ДІТЕЙ-СПОРТСМЕНІВ | Левіна-Єгорова, В. А. |
2016-09 | ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМКИ СТВОРЕННЯ БІСКВІТУ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ | Лещенко, К.В. |
2016-09 | АНАЛИЗ УСЛОВИЙ РАБОТЫ ЭЛЕКТРОМОНТАЖНИКОВ И ВЫБОР РЕКОМЕНДУЕМЫХ МАТЕРИАЛОВ ДЛЯ ОДЕЖДЫ СПЕЦИАЛЬНОГО НАЗНАЧЕНИЯ | Кульбака, Е. |
2016-09 | ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ АКТИВНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ | Кубрак, М.О. |
2016-09 | ПЕСПЕКТИВЫ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ НЕТРАДИЦИОННОГО СЫРЬЯ В ПРОИЗВОДСТВЕ ЛЕДЕНЦОВ ФУНКЦИОНАЛЬНОГО НАЗНАЧЕНИЯ | Кравцова, Т.В. |
2016-09 | ТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ СПИРТУ- СИРЦЮ (частина 1) | Кравченко, К.В. |
2016-09 | МОЖЛИВІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ СПРЯМОВАНОСТІ | Кожухарь, О.І. |
2016-09 | ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ СПОРТИВНОЇ МОЛОДІ | Ковнір, Ю. О. |
2016-09 | ЗАЛУЧЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ЗАСОБІВ В ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ ІНЖЕНЕРІВ-ДИЗАЙНЕРІВ | Коробко, Д. Р. |
2016-09 | РОЗРОБЛЕННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ З М’ЯСОМ В ТІСТОВІЙ ОБОЛОНЦІ З ВИКОРИСТАННЯМ НЕТРАДІЦІЙНОЇ СИРОВИНИ | Кобеняк, С.О. |
2016-09 | ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ З ДОДАВАННЯМ АМАРАНТОВОГО БОРОШНА ТА КЛІТКОВИНИ ВИСІВОК ПРОСА | Князєва, Т.О. |
2016-09 | ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З КУРЯЧИХ СУБПРОДУКТІВ ОЗДОРОВЧОГО СПРЯМУВАННЯ | Камчатна, М. В. |
2016-09 | АНАЛІЗ СУЧАСНОГО АСОРТИМЕНТУ ПЕЧИВА, ЩО НАДХОДИТЬ НА СПОЖИВЧИЙ РИНОК М. ХАРКОВА | Калитка, Д.А. |
2016-09 | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СІЧЕНИХ М’ЯСНИХ ВИРОБІВ З ЗБАЛАНСОВАНИМ ВМІСТОМ РОСЛИННИХ І ТВАРИННИХ БІЛКІВ | Іщенко, В. |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 21 по 40 из 213