Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 21 по 40 из 213
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016-09ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ КОВБАСНИХ ВИРОБІВМоськін, Д.А.
2016-09ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З КРУП ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ШКОЛЯРІВМордовець, А. В.
2016-09ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ІНУЛІНВМІЩУЮЧОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВМохаммад, А.Х.
2016-09ОСОБЛИВОСТІ ПРОЕКТУВАННЯ ОДЯГУ ДЛЯ СОБАКМажула, О.; Тєльнова, Є.
2016-09ТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ СПИРТУ-СИРЦЮ (частина 2)Мамро, А.С.
2016-09ИСПОЛЬЗОВАНИЕ НЕТРАДИЦИОННЫХ ВИДОВ МУКИ ПРИ ПРОИЗВОДСТВЕ КЕКСОВЫХ ИЗДЕЛИЙЛюбицкая, В. В.
2016-09ДОСЛІДЖЕННЯ РИНКУ КОКТЕЙЛІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ НА БЕЗБІЛКОВІЙ ОСНОВІ ДЛЯ ДІТЕЙ-СПОРТСМЕНІВЛевіна-Єгорова, В. А.
2016-09ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМКИ СТВОРЕННЯ БІСКВІТУ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯЛещенко, К.В.
2016-09АНАЛИЗ УСЛОВИЙ РАБОТЫ ЭЛЕКТРОМОНТАЖНИКОВ И ВЫБОР РЕКОМЕНДУЕМЫХ МАТЕРИАЛОВ ДЛЯ ОДЕЖДЫ СПЕЦИАЛЬНОГО НАЗНАЧЕНИЯКульбака, Е.
2016-09ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ АКТИВНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІКубрак, М.О.
2016-09ПЕСПЕКТИВЫ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ НЕТРАДИЦИОННОГО СЫРЬЯ В ПРОИЗВОДСТВЕ ЛЕДЕНЦОВ ФУНКЦИОНАЛЬНОГО НАЗНАЧЕНИЯКравцова, Т.В.
2016-09ТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ СПИРТУ- СИРЦЮ (частина 1)Кравченко, К.В.
2016-09МОЖЛИВІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ ХЛІБА ПШЕНИЧНОГО ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ СПРЯМОВАНОСТІКожухарь, О.І.
2016-09ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ СПОРТИВНОЇ МОЛОДІКовнір, Ю. О.
2016-09ЗАЛУЧЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ЗАСОБІВ В ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ ІНЖЕНЕРІВ-ДИЗАЙНЕРІВКоробко, Д. Р.
2016-09РОЗРОБЛЕННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ З М’ЯСОМ В ТІСТОВІЙ ОБОЛОНЦІ З ВИКОРИСТАННЯМ НЕТРАДІЦІЙНОЇ СИРОВИНИКобеняк, С.О.
2016-09ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ З ДОДАВАННЯМ АМАРАНТОВОГО БОРОШНА ТА КЛІТКОВИНИ ВИСІВОК ПРОСАКнязєва, Т.О.
2016-09ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З КУРЯЧИХ СУБПРОДУКТІВ ОЗДОРОВЧОГО СПРЯМУВАННЯКамчатна, М. В.
2016-09АНАЛІЗ СУЧАСНОГО АСОРТИМЕНТУ ПЕЧИВА, ЩО НАДХОДИТЬ НА СПОЖИВЧИЙ РИНОК М. ХАРКОВАКалитка, Д.А.
2016-09РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СІЧЕНИХ М’ЯСНИХ ВИРОБІВ З ЗБАЛАНСОВАНИМ ВМІСТОМ РОСЛИННИХ І ТВАРИННИХ БІЛКІВІщенко, В.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 21 по 40 из 213