Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5195
Название: ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
Авторы: Моськін, Д.А.
Ключевые слова: якість м'ясопродуктів
якість ковбасних виробів
дослідження якості ковбасних виробів
комплекс показників якості
Дата публикации: сен-2016
Краткий осмотр (реферат): Якість м'ясопродуктів з урахуванням складності і багатоваріантності їх складу, специфіки властивостей визначається комплексом показників якості. Оцінка якості готових ковбасних виробів грунтується на результатах визначення органолептичних, фізико-хімічних і мікробіологічних показників. Аналізувалися сирокопчені ковбасні вироби: Брауншвейгска, Московська, Особлива, Сервелат, Столична, Суджук, Туристські Ковбаски.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5195
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Mosykin.docx14 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.