Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5195
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМоськін, Д.А.-
dc.date.accessioned2016-09-21T11:16:02Z-
dc.date.available2016-09-21T11:16:02Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5195-
dc.description.abstractЯкість м'ясопродуктів з урахуванням складності і багатоваріантності їх складу, специфіки властивостей визначається комплексом показників якості. Оцінка якості готових ковбасних виробів грунтується на результатах визначення органолептичних, фізико-хімічних і мікробіологічних показників. Аналізувалися сирокопчені ковбасні вироби: Брауншвейгска, Московська, Особлива, Сервелат, Столична, Суджук, Туристські Ковбаски.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectякість м'ясопродуктівen_US
dc.subjectякість ковбасних виробівen_US
dc.subjectдослідження якості ковбасних виробівen_US
dc.subjectкомплекс показників якостіen_US
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ КОВБАСНИХ ВИРОБІВen_US
dc.typeOtheren_US
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Mosykin.docx14 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.