Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5195
Назва: ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
Автори: Моськін, Д.А.
Ключові слова: якість м'ясопродуктів
якість ковбасних виробів
дослідження якості ковбасних виробів
комплекс показників якості
Дата публікації: вер-2016
Короткий огляд (реферат): Якість м'ясопродуктів з урахуванням складності і багатоваріантності їх складу, специфіки властивостей визначається комплексом показників якості. Оцінка якості готових ковбасних виробів грунтується на результатах визначення органолептичних, фізико-хімічних і мікробіологічних показників. Аналізувалися сирокопчені ковбасні вироби: Брауншвейгска, Московська, Особлива, Сервелат, Столична, Суджук, Туристські Ковбаски.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5195
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mosykin.docx14 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.