Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5195
Title: | ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ |
Authors: | Моськін, Д.А. |
Keywords: | якість м'ясопродуктів якість ковбасних виробів дослідження якості ковбасних виробів комплекс показників якості |
Issue Date: | Sep-2016 |
Abstract: | Якість м'ясопродуктів з урахуванням складності і багатоваріантності їх складу, специфіки властивостей визначається комплексом показників якості. Оцінка якості готових ковбасних виробів грунтується на результатах визначення органолептичних, фізико-хімічних і мікробіологічних показників. Аналізувалися сирокопчені ковбасні вироби: Брауншвейгска, Московська, Особлива, Сервелат, Столична, Суджук, Туристські Ковбаски. |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5195 |
Appears in Collections: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mosykin.docx | 14 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.