Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5195
Title: ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
Authors: Моськін, Д.А.
Keywords: якість м'ясопродуктів
якість ковбасних виробів
дослідження якості ковбасних виробів
комплекс показників якості
Issue Date: Sep-2016
Abstract: Якість м'ясопродуктів з урахуванням складності і багатоваріантності їх складу, специфіки властивостей визначається комплексом показників якості. Оцінка якості готових ковбасних виробів грунтується на результатах визначення органолептичних, фізико-хімічних і мікробіологічних показників. Аналізувалися сирокопчені ковбасні вироби: Брауншвейгска, Московська, Особлива, Сервелат, Столична, Суджук, Туристські Ковбаски.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5195
Appears in Collections:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mosykin.docx14 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.