Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 213
Issue Date | Title | Author(s) |
2016-09 | ВИКОРИСТАННЯ КЛІТКОВИНИ ТА ОЛІЇ З НАСІННЯ РОЗТОРОПШІ В ДЕСЕРТНІЙ ПРОДУКЦІЇ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ | Зуєва, Д.Р. |
2016-09 | ТЕХНОЛОГІЯ ШОКОЛАДНОГО МОРОЗИВА З ВИКОРИСТАННЯМ КРІОПОРОШКУ З ВИНОГРАДНОЇ КІСТОЧКИ | Зубарєва, О. С. |
2016-09 | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ БЕЗДРІЖДЖОВИХ ХЛІБЦІВ | Ястребова, Л. М.; Андрієнко, О. О. |
2016-09 | ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ БЕЗГЛЮТЕНОВОЇ СИРОВИНИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ БОРОШНЯНОЇ ПРОДУКЦІЇ | Ястребова, Л. М.; Андрієнко, О. О. |
2016-09 | МЕТОДИКА ВИБОРУ ШВЕЙНОЇ МАШИНИ | Устян, Л.Ю. |
2016-09 | ТЕРМОКЛЕЕВЫЕ ПРОКЛАДОЧНЫЕ МАТЕРИАЛЫ, ИСПОЛЬЗУЕМЫЕ В ШВЕЙНОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ | Устян, Л.Ю. |
2016-09 | СПОСОБЫ УКРАШЕНИЯ ДЕТСКОЙ ОДЕЖДЫ | Устян, Л. |
2016-09 | КОНСТРУИРОВАНИЕ ОДЕЖДЫ ДЛЯ ЖЕНЩИН СТАРШЕЙ ВОЗРАСТНОЙ ГРУППЫ КАК АКТУАЛЬНАЯ ПРОБЛЕМА КОНСТРУИРОВАНИЯ ОДЕЖДЫ | Устинова, И. |
2016-09 | ВДОСКОНАЛЕННЯ ХАРЧОВОЇ КОМПОЗИЦІЇ МАФІНІВ ГЕРОДІЄТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ | Трохименко, О. В. |
2016-09 | ДИНАМІКА ПРОНИКНЕННЯ ТЕХНІЧНИХ РІДИН ЧЕРЕЗ ЕЛЕМЕНТИ СПЕЦОДЯГУ | Тельнова, О.М. |
2016-09 | ПРЕИМУЩЕСТВА НОВОЙ ZARIF ШВЕЙНОЙ МАШИНЫ ДВУХНИТОЧНОГО ЦЕПНОГО СТЕЖКА ПЕРЕД ЧЕЛНОЧНЫМИ ШВЕЙНЫМИ МАШИНАМИ И СУЩЕСТВУЮЩИМИ ШВЕЙНЫМИ МАШИНАМИ ДВУХНИТОЧНОГО ЦЕПНОГО СТЕЖКА | Сугак, А.И. |
2016-09 | ПРЕИМУЩЕСТВА ДВУХНИТОЧНОГО ЦЕПНОГО СТЕЖКА НОВОГО ЭЛАСТИЧНОГО ТИПА 401 | Сугак, А.И. |
2016-09 | ДОСЛІДЖЕННЯ ВОЛОГОЗВЯЗУЮЧОЇ ЗДАТНОСТІ РИБНОГО ФАРШУ З ДОДАВАННЯМ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ | Соколовська, С.М. |
2016-09 | ИССЛЕДОВАНИЕ МЕХАНИЗМОВ ПРОЦЕССОВ, СОПРОВОЖДАЮЩИХ ОБРАЗОВАНИЕ ВЯЖУЩИХ МАТЕРИАЛОВ | Руденко, В. С. |
2016-09 | УДОСКОНАЛЕННЯ АНТРОПОМЕТРИЧНИХ СТАНДАРТІВ НА ОСНОВІ ЗАСТОСУВАННЯ СУЧАСНИХ ВИМІРЮВАЛЬНИХ ПРИЛАДІВ | Погуляй, А. І. |
2016-09 | УДОСКОНАЛЕННЯ РЕЦЕПТУРИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБНИХ ПАЛИЧОК ІЗ ОВОЧЕВОЮ ДОБАВКОЮ | Петрова, В.П. |
2016-09 | ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ, ЩО ПРОТІКАЮТЬ ПРИ ГІДРАТАЦІЇ В’ЯЖУЧИХ НА ОСНОВІ ЛУЖНОЗЕМЕЛЬНИХ ОКСИДІВ | Пархоменко, О. В. |
2016-09 | ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА СІЧЕНОЇ ПРОДУКЦІЇ З ПТИЦІ ДЛЯ ДІТЕЙ ШКІЛЬНОГО ВІКУ | Носань, А.Е. |
2016-09 | ВИКОРИСТАННЯ МЕДУ У ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯКОГО МОРОЗИВА ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ | Ніколенко, О.В. |
2016-09 | ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМИ РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ЗДОБНОГО ПЕЧИВА ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ СПРЯМОВАНОСТІ | Назарько, В.О. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 213