Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5215
Название: | ВИКОРИСТАННЯ КЛІТКОВИНИ ТА ОЛІЇ З НАСІННЯ РОЗТОРОПШІ В ДЕСЕРТНІЙ ПРОДУКЦІЇ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ |
Авторы: | Зуєва, Д.Р. |
Ключевые слова: | функціональні продукти харчування харчові добавки десерти оздоровчого призначення використання клітковини використання олії з насіння розторопши |
Дата публикации: | сен-2016 |
Краткий осмотр (реферат): | У наш час значного розвитку дістало виробництво функціональних продуктів харчування із використанням різноманітних харчових добавок. Найширша гамма смакових характеристик та оптимальні дієтичні властивості, а також привабливий зовнішній вигляд забезпечують стійкий купівельний попит мусів. Така десертна продукція є елементом оздоровчого раціону, яка не тільки задовольняє потреби споживачів щодо смакових властивостей, а й має підвищену біологічну цінність. Розглянуто проблему проектування технології десертів оздоровчого призначення. З введенням різних харчових добавок вони набувають задані функціональні властивості. Нами розроблений мус функціонального призначення з використанням такої перспективної рослинної сировини, як клітковина та олія з насіння розторопші. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5215 |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zueva.docx | 13,11 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.