Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5215
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗуєва, Д.Р.-
dc.date.accessioned2016-09-26T06:50:30Z-
dc.date.available2016-09-26T06:50:30Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5215-
dc.description.abstractУ наш час значного розвитку дістало виробництво функціональних продуктів харчування із використанням різноманітних харчових добавок. Найширша гамма смакових характеристик та оптимальні дієтичні властивості, а також привабливий зовнішній вигляд забезпечують стійкий купівельний попит мусів. Така десертна продукція є елементом оздоровчого раціону, яка не тільки задовольняє потреби споживачів щодо смакових властивостей, а й має підвищену біологічну цінність. Розглянуто проблему проектування технології десертів оздоровчого призначення. З введенням різних харчових добавок вони набувають задані функціональні властивості. Нами розроблений мус функціонального призначення з використанням такої перспективної рослинної сировини, як клітковина та олія з насіння розторопші.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectфункціональні продукти харчуванняen_US
dc.subjectхарчові добавкиen_US
dc.subjectдесерти оздоровчого призначенняen_US
dc.subjectвикористання клітковиниen_US
dc.subjectвикористання олії з насіння розторопшиen_US
dc.titleВИКОРИСТАННЯ КЛІТКОВИНИ ТА ОЛІЇ З НАСІННЯ РОЗТОРОПШІ В ДЕСЕРТНІЙ ПРОДУКЦІЇ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯen_US
dc.typeOtheren_US
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zueva.docx13,11 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.