Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5215
Назва: ВИКОРИСТАННЯ КЛІТКОВИНИ ТА ОЛІЇ З НАСІННЯ РОЗТОРОПШІ В ДЕСЕРТНІЙ ПРОДУКЦІЇ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Автори: Зуєва, Д.Р.
Ключові слова: функціональні продукти харчування
харчові добавки
десерти оздоровчого призначення
використання клітковини
використання олії з насіння розторопши
Дата публікації: вер-2016
Короткий огляд (реферат): У наш час значного розвитку дістало виробництво функціональних продуктів харчування із використанням різноманітних харчових добавок. Найширша гамма смакових характеристик та оптимальні дієтичні властивості, а також привабливий зовнішній вигляд забезпечують стійкий купівельний попит мусів. Така десертна продукція є елементом оздоровчого раціону, яка не тільки задовольняє потреби споживачів щодо смакових властивостей, а й має підвищену біологічну цінність. Розглянуто проблему проектування технології десертів оздоровчого призначення. З введенням різних харчових добавок вони набувають задані функціональні властивості. Нами розроблений мус функціонального призначення з використанням такої перспективної рослинної сировини, як клітковина та олія з насіння розторопші.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5215
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zueva.docx13,11 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.