Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5203
Название: ДОСЛІДЖЕННЯ ВОЛОГОЗВЯЗУЮЧОЇ ЗДАТНОСТІ РИБНОГО ФАРШУ З ДОДАВАННЯМ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
Авторы: Соколовська, С.М.
Ключевые слова: продукти з риби
рибний фарш
продукти харчування
харчова цінність продуктів
вологозв’язуюча здатність(ВЗЗ) харчової композиції з риби
рибний фарш з додаванням рослинної сировини
Дата публикации: сен-2016
Краткий осмотр (реферат): Ефективність створення нових продуктів з риби полягає не тільки в їх повній безпеці, високих органолептичних показниках, але також в біодоступності, легкої засвоюваності, можливості постійного забезпечення організму вітамінами і мінеральними речовинами, а також в оцінці впливу їх хімічного складу на показники здоров'я людини. Одним із шляхів підвищення харчової цінності продуктів харчування є створення нових видів комбінованих виробів на основі поєднання рибного фаршу і рослинної сировини, що дозволяє створити продукцію підвищеної якості, оздоровчого призначення.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5203
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Sokolovsyka.docx12,8 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.