Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5203
Title: | ДОСЛІДЖЕННЯ ВОЛОГОЗВЯЗУЮЧОЇ ЗДАТНОСТІ РИБНОГО ФАРШУ З ДОДАВАННЯМ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ |
Authors: | Соколовська, С.М. |
Keywords: | продукти з риби рибний фарш продукти харчування харчова цінність продуктів вологозв’язуюча здатність(ВЗЗ) харчової композиції з риби рибний фарш з додаванням рослинної сировини |
Issue Date: | Sep-2016 |
Abstract: | Ефективність створення нових продуктів з риби полягає не тільки в їх повній безпеці, високих органолептичних показниках, але також в біодоступності, легкої засвоюваності, можливості постійного забезпечення організму вітамінами і мінеральними речовинами, а також в оцінці впливу їх хімічного складу на показники здоров'я людини. Одним із шляхів підвищення харчової цінності продуктів харчування є створення нових видів комбінованих виробів на основі поєднання рибного фаршу і рослинної сировини, що дозволяє створити продукцію підвищеної якості, оздоровчого призначення. |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5203 |
Appears in Collections: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Sokolovsyka.docx | 12,8 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.