Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5203
Назва: | ДОСЛІДЖЕННЯ ВОЛОГОЗВЯЗУЮЧОЇ ЗДАТНОСТІ РИБНОГО ФАРШУ З ДОДАВАННЯМ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ |
Автори: | Соколовська, С.М. |
Ключові слова: | продукти з риби рибний фарш продукти харчування харчова цінність продуктів вологозв’язуюча здатність(ВЗЗ) харчової композиції з риби рибний фарш з додаванням рослинної сировини |
Дата публікації: | вер-2016 |
Короткий огляд (реферат): | Ефективність створення нових продуктів з риби полягає не тільки в їх повній безпеці, високих органолептичних показниках, але також в біодоступності, легкої засвоюваності, можливості постійного забезпечення організму вітамінами і мінеральними речовинами, а також в оцінці впливу їх хімічного складу на показники здоров'я людини. Одним із шляхів підвищення харчової цінності продуктів харчування є створення нових видів комбінованих виробів на основі поєднання рибного фаршу і рослинної сировини, що дозволяє створити продукцію підвищеної якості, оздоровчого призначення. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5203 |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sokolovsyka.docx | 12,8 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.