Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5203
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Соколовська, С.М. | - |
dc.date.accessioned | 2016-09-22T12:13:20Z | - |
dc.date.available | 2016-09-22T12:13:20Z | - |
dc.date.issued | 2016-09 | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5203 | - |
dc.description.abstract | Ефективність створення нових продуктів з риби полягає не тільки в їх повній безпеці, високих органолептичних показниках, але також в біодоступності, легкої засвоюваності, можливості постійного забезпечення організму вітамінами і мінеральними речовинами, а також в оцінці впливу їх хімічного складу на показники здоров'я людини. Одним із шляхів підвищення харчової цінності продуктів харчування є створення нових видів комбінованих виробів на основі поєднання рибного фаршу і рослинної сировини, що дозволяє створити продукцію підвищеної якості, оздоровчого призначення. | en_US |
dc.description.sponsorship | УІПА | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | продукти з риби | en_US |
dc.subject | рибний фарш | en_US |
dc.subject | продукти харчування | en_US |
dc.subject | харчова цінність продуктів | en_US |
dc.subject | вологозв’язуюча здатність(ВЗЗ) харчової композиції з риби | en_US |
dc.subject | рибний фарш з додаванням рослинної сировини | en_US |
dc.title | ДОСЛІДЖЕННЯ ВОЛОГОЗВЯЗУЮЧОЇ ЗДАТНОСТІ РИБНОГО ФАРШУ З ДОДАВАННЯМ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sokolovsyka.docx | 12,8 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.