Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5203
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСоколовська, С.М.-
dc.date.accessioned2016-09-22T12:13:20Z-
dc.date.available2016-09-22T12:13:20Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5203-
dc.description.abstractЕфективність створення нових продуктів з риби полягає не тільки в їх повній безпеці, високих органолептичних показниках, але також в біодоступності, легкої засвоюваності, можливості постійного забезпечення організму вітамінами і мінеральними речовинами, а також в оцінці впливу їх хімічного складу на показники здоров'я людини. Одним із шляхів підвищення харчової цінності продуктів харчування є створення нових видів комбінованих виробів на основі поєднання рибного фаршу і рослинної сировини, що дозволяє створити продукцію підвищеної якості, оздоровчого призначення.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectпродукти з рибиen_US
dc.subjectрибний фаршen_US
dc.subjectпродукти харчуванняen_US
dc.subjectхарчова цінність продуктівen_US
dc.subjectвологозв’язуюча здатність(ВЗЗ) харчової композиції з рибиen_US
dc.subjectрибний фарш з додаванням рослинної сировиниen_US
dc.titleДОСЛІДЖЕННЯ ВОЛОГОЗВЯЗУЮЧОЇ ЗДАТНОСТІ РИБНОГО ФАРШУ З ДОДАВАННЯМ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИen_US
dc.typeOtheren_US
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Sokolovsyka.docx12,8 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.