Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 213
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016-09ВИКОРИСТАННЯ КЛІТКОВИНИ ТА ОЛІЇ З НАСІННЯ РОЗТОРОПШІ В ДЕСЕРТНІЙ ПРОДУКЦІЇ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯЗуєва, Д.Р.
2016-09ТЕХНОЛОГІЯ ШОКОЛАДНОГО МОРОЗИВА З ВИКОРИСТАННЯМ КРІОПОРОШКУ З ВИНОГРАДНОЇ КІСТОЧКИЗубарєва, О. С.
2016-09РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ БЕЗДРІЖДЖОВИХ ХЛІБЦІВЯстребова, Л. М.; Андрієнко, О. О.
2016-09ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ БЕЗГЛЮТЕНОВОЇ СИРОВИНИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ БОРОШНЯНОЇ ПРОДУКЦІЇЯстребова, Л. М.; Андрієнко, О. О.
2016-09МЕТОДИКА ВИБОРУ ШВЕЙНОЇ МАШИНИУстян, Л.Ю.
2016-09ТЕРМОКЛЕЕВЫЕ ПРОКЛАДОЧНЫЕ МАТЕРИАЛЫ, ИСПОЛЬЗУЕМЫЕ В ШВЕЙНОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИУстян, Л.Ю.
2016-09СПОСОБЫ УКРАШЕНИЯ ДЕТСКОЙ ОДЕЖДЫУстян, Л.
2016-09КОНСТРУИРОВАНИЕ ОДЕЖДЫ ДЛЯ ЖЕНЩИН СТАРШЕЙ ВОЗРАСТНОЙ ГРУППЫ КАК АКТУАЛЬНАЯ ПРОБЛЕМА КОНСТРУИРОВАНИЯ ОДЕЖДЫУстинова, И.
2016-09ВДОСКОНАЛЕННЯ ХАРЧОВОЇ КОМПОЗИЦІЇ МАФІНІВ ГЕРОДІЄТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯТрохименко, О. В.
2016-09ДИНАМІКА ПРОНИКНЕННЯ ТЕХНІЧНИХ РІДИН ЧЕРЕЗ ЕЛЕМЕНТИ СПЕЦОДЯГУТельнова, О.М.
2016-09ПРЕИМУЩЕСТВА НОВОЙ ZARIF ШВЕЙНОЙ МАШИНЫ ДВУХНИТОЧНОГО ЦЕПНОГО СТЕЖКА ПЕРЕД ЧЕЛНОЧНЫМИ ШВЕЙНЫМИ МАШИНАМИ И СУЩЕСТВУЮЩИМИ ШВЕЙНЫМИ МАШИНАМИ ДВУХНИТОЧНОГО ЦЕПНОГО СТЕЖКАСугак, А.И.
2016-09ПРЕИМУЩЕСТВА ДВУХНИТОЧНОГО ЦЕПНОГО СТЕЖКА НОВОГО ЭЛАСТИЧНОГО ТИПА 401Сугак, А.И.
2016-09ДОСЛІДЖЕННЯ ВОЛОГОЗВЯЗУЮЧОЇ ЗДАТНОСТІ РИБНОГО ФАРШУ З ДОДАВАННЯМ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИСоколовська, С.М.
2016-09ИССЛЕДОВАНИЕ МЕХАНИЗМОВ ПРОЦЕССОВ, СОПРОВОЖДАЮЩИХ ОБРАЗОВАНИЕ ВЯЖУЩИХ МАТЕРИАЛОВРуденко, В. С.
2016-09УДОСКОНАЛЕННЯ АНТРОПОМЕТРИЧНИХ СТАНДАРТІВ НА ОСНОВІ ЗАСТОСУВАННЯ СУЧАСНИХ ВИМІРЮВАЛЬНИХ ПРИЛАДІВПогуляй, А. І.
2016-09УДОСКОНАЛЕННЯ РЕЦЕПТУРИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБНИХ ПАЛИЧОК ІЗ ОВОЧЕВОЮ ДОБАВКОЮПетрова, В.П.
2016-09ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ, ЩО ПРОТІКАЮТЬ ПРИ ГІДРАТАЦІЇ В’ЯЖУЧИХ НА ОСНОВІ ЛУЖНОЗЕМЕЛЬНИХ ОКСИДІВПархоменко, О. В.
2016-09ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА СІЧЕНОЇ ПРОДУКЦІЇ З ПТИЦІ ДЛЯ ДІТЕЙ ШКІЛЬНОГО ВІКУНосань, А.Е.
2016-09ВИКОРИСТАННЯ МЕДУ У ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯКОГО МОРОЗИВА ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯНіколенко, О.В.
2016-09ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМИ РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ЗДОБНОГО ПЕЧИВА ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ СПРЯМОВАНОСТІНазарько, В.О.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 213