Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/6377
Назва: SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE “MAGNETOFООD” FOOD ADDITIVE
Автори: Александров, О.В.
Цихановська, І.В.
Гонтар, Т.Б.
Дата публікації: 2020
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/6377
Розташовується у зібраннях:Інші видання (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Александров 3.docx16,96 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.