Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/6377
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Александров, О.В. | - |
dc.contributor.author | Цихановська, І.В. | - |
dc.contributor.author | Гонтар, Т.Б. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-05T09:39:45Z | - |
dc.date.available | 2020-11-05T09:39:45Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/6377 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE “MAGNETOFООD” FOOD ADDITIVE | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інші видання (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Александров 3.docx | 16,96 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.