Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/6377
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАлександров, О.В.-
dc.contributor.authorЦихановська, І.В.-
dc.contributor.authorГонтар, Т.Б.-
dc.date.accessioned2020-11-05T09:39:45Z-
dc.date.available2020-11-05T09:39:45Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/6377-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleSUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE “MAGNETOFООD” FOOD ADDITIVEuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші видання (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Александров 3.docx16,96 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.