Інші видання (Факультет технологічний) Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 98
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2020КРИТЕРІЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ПЕДАГОГІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙШопіна, Т.П.
2020ОСВІТА ДЛЯ ЛЮДЕЙ З ОБМЕЖЕНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИШопіна, Т.П.
2020ІНТЕРКУЛЬТУРНІ ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ ДИЗАЙНЕРА ОДЯГУРябчикова, К.М.
2020ЗАКОНОМІРНОСТІ ПРОХОДЖЕННЯ РІДИНИ КРІЗЬ ТЕКСТИЛЬНІ МАТЕРІАЛИРябчиков, М.Л.
2020ПРОФЕСІЙНО-ПЕДАГОГІЧНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ МАЙСТРА ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯПопова, Т.І.
2020DESIGN FEATURES OF EVERYDAY DRESSES FOR PLUS SIZES WOMENПопова, Т.І.
2020ОСОБЛИВОСТІ РОЗРОБКИ БРЕНДУ АВТОРСЬКИХ КОМПЛЕКТІВ ОДЯГУНікуліна, А.В.
2020ТРЕНДИ ПРОСУВАННЯ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХНікуліна, А.В.
2020УКРАЇНСЬКІ НАРОДНІ МОТИВИ У СВІТОВІЙ МОДНІЙ ІНДУСТРІЇНечіпор, С.В.; Самойленко, А. М.
2020СТАРОВИННЕ ІРЛАНДСЬКЕ МЕРЕЖИВО І СУЧАСНІ МОДНІ ТЕНДЕНЦІЇНечіпор, С.В.; Буцька, Т.С.
2020ТЕХНОЛОГІЯ МАФІНІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯЛазарєва, Т. А.; Благий, О.С.; Цихановська, І.В.
2020УМОВИ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОФЕСІЙНОЇ СПРЯМОВАНОСТІ НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ ПІДГОТОВЧИХ ВІДДІЛЕНЬЛазарєва, Т. А.
2020ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ДОСЛІДНИЦЬКИХ НАВИЧОК УЧНІВ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ НА УРОКАХ ІНФОРМАТИКИ В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІГелла, Т.П.
2020ДОСЛІЖЖЕННЯ ТЕРМОМЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТКАНИНИ ПРИ ПЕРПЕНДИКУЛЯРНОМУ РОЗТЯГНЕННІ ТЕКСТИЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ В ПРОЦЕСІ НАГРІВАННЯВілков, С.М.
2020НАВЧАЛЬНИЙ КЛАСТЕР ЯК МЕТОД ІННОВАЦІЙНОЇ ОПТИМІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУБорисенко, Д. В.
2020ЗАЛУЧЕННЯ КОМПОЗИЦІЙНОГО ПРОТОТИПУВАННЯ В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ З ДИЗАЙНУБорисенко, Д. В.
2020ТЕХНОЛОГІЯ МАФІНІВ ІМУНОМОДЕЛЮЮЧОЇ ДІЇБлагий, О. С.; Лазарєва, Т. А.
2020ДОСЛІДЖЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВО-СТЕЙ ЖЕЛЕЙНО-МАРМЕЛАДНИХ ВИРОБІВ З ДОДАВАННЯМ ХАР-ЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД»Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Кайда, Н. С.
2020SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE “MAGNETOFООD” FOOD ADDITIVEАлександров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.
2020РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ ТА УДОСКОНАЛЕНЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВІВСЯНОГО ПЕЧИВА З ДОДАВАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД»Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 98