Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 98
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2020 | КРИТЕРІЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ПЕДАГОГІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ | Шопіна, Т.П. |
2020 | ОСВІТА ДЛЯ ЛЮДЕЙ З ОБМЕЖЕНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ | Шопіна, Т.П. |
2020 | ІНТЕРКУЛЬТУРНІ ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ ДИЗАЙНЕРА ОДЯГУ | Рябчикова, К.М. |
2020 | ЗАКОНОМІРНОСТІ ПРОХОДЖЕННЯ РІДИНИ КРІЗЬ ТЕКСТИЛЬНІ МАТЕРІАЛИ | Рябчиков, М.Л. |
2020 | ПРОФЕСІЙНО-ПЕДАГОГІЧНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ МАЙСТРА ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ | Попова, Т.І. |
2020 | DESIGN FEATURES OF EVERYDAY DRESSES FOR PLUS SIZES WOMEN | Попова, Т.І. |
2020 | ОСОБЛИВОСТІ РОЗРОБКИ БРЕНДУ АВТОРСЬКИХ КОМПЛЕКТІВ ОДЯГУ | Нікуліна, А.В. |
2020 | ТРЕНДИ ПРОСУВАННЯ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ | Нікуліна, А.В. |
2020 | УКРАЇНСЬКІ НАРОДНІ МОТИВИ У СВІТОВІЙ МОДНІЙ ІНДУСТРІЇ | Нечіпор, С.В.; Самойленко, А. М. |
2020 | СТАРОВИННЕ ІРЛАНДСЬКЕ МЕРЕЖИВО І СУЧАСНІ МОДНІ ТЕНДЕНЦІЇ | Нечіпор, С.В.; Буцька, Т.С. |
2020 | ТЕХНОЛОГІЯ МАФІНІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ | Лазарєва, Т. А.; Благий, О.С.; Цихановська, І.В. |
2020 | УМОВИ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОФЕСІЙНОЇ СПРЯМОВАНОСТІ НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ ПІДГОТОВЧИХ ВІДДІЛЕНЬ | Лазарєва, Т. А. |
2020 | ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ДОСЛІДНИЦЬКИХ НАВИЧОК УЧНІВ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ НА УРОКАХ ІНФОРМАТИКИ В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ | Гелла, Т.П. |
2020 | ДОСЛІЖЖЕННЯ ТЕРМОМЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТКАНИНИ ПРИ ПЕРПЕНДИКУЛЯРНОМУ РОЗТЯГНЕННІ ТЕКСТИЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ В ПРОЦЕСІ НАГРІВАННЯ | Вілков, С.М. |
2020 | НАВЧАЛЬНИЙ КЛАСТЕР ЯК МЕТОД ІННОВАЦІЙНОЇ ОПТИМІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ | Борисенко, Д. В. |
2020 | ЗАЛУЧЕННЯ КОМПОЗИЦІЙНОГО ПРОТОТИПУВАННЯ В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ З ДИЗАЙНУ | Борисенко, Д. В. |
2020 | ТЕХНОЛОГІЯ МАФІНІВ ІМУНОМОДЕЛЮЮЧОЇ ДІЇ | Благий, О. С.; Лазарєва, Т. А. |
2020 | ДОСЛІДЖЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВО-СТЕЙ ЖЕЛЕЙНО-МАРМЕЛАДНИХ ВИРОБІВ З ДОДАВАННЯМ ХАР-ЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» | Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Кайда, Н. С. |
2020 | SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE “MAGNETOFООD” FOOD ADDITIVE | Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б. |
2020 | РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ ТА УДОСКОНАЛЕНЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВІВСЯНОГО ПЕЧИВА З ДОДАВАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД» | Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б. |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 98