Інші видання (Факультет технологічний) Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 98
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020КРИТЕРІЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ПЕДАГОГІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙШопіна, Т.П.
2020ОСВІТА ДЛЯ ЛЮДЕЙ З ОБМЕЖЕНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИШопіна, Т.П.
2020ІНТЕРКУЛЬТУРНІ ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ ДИЗАЙНЕРА ОДЯГУРябчикова, К.М.
2020ЗАКОНОМІРНОСТІ ПРОХОДЖЕННЯ РІДИНИ КРІЗЬ ТЕКСТИЛЬНІ МАТЕРІАЛИРябчиков, М.Л.
2020ПРОФЕСІЙНО-ПЕДАГОГІЧНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ МАЙСТРА ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯПопова, Т.І.
2020DESIGN FEATURES OF EVERYDAY DRESSES FOR PLUS SIZES WOMENПопова, Т.І.
2020ОСОБЛИВОСТІ РОЗРОБКИ БРЕНДУ АВТОРСЬКИХ КОМПЛЕКТІВ ОДЯГУНікуліна, А.В.
2020ТРЕНДИ ПРОСУВАННЯ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХНікуліна, А.В.
2020УКРАЇНСЬКІ НАРОДНІ МОТИВИ У СВІТОВІЙ МОДНІЙ ІНДУСТРІЇНечіпор, С.В.; Самойленко, А. М.
2020СТАРОВИННЕ ІРЛАНДСЬКЕ МЕРЕЖИВО І СУЧАСНІ МОДНІ ТЕНДЕНЦІЇНечіпор, С.В.; Буцька, Т.С.
2020ТЕХНОЛОГІЯ МАФІНІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯЛазарєва, Т. А.; Благий, О.С.; Цихановська, І.В.
2020УМОВИ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОФЕСІЙНОЇ СПРЯМОВАНОСТІ НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ ПІДГОТОВЧИХ ВІДДІЛЕНЬЛазарєва, Т. А.
2020ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ДОСЛІДНИЦЬКИХ НАВИЧОК УЧНІВ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ НА УРОКАХ ІНФОРМАТИКИ В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІГелла, Т.П.
2020ДОСЛІЖЖЕННЯ ТЕРМОМЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТКАНИНИ ПРИ ПЕРПЕНДИКУЛЯРНОМУ РОЗТЯГНЕННІ ТЕКСТИЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ В ПРОЦЕСІ НАГРІВАННЯВілков, С.М.
2020НАВЧАЛЬНИЙ КЛАСТЕР ЯК МЕТОД ІННОВАЦІЙНОЇ ОПТИМІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУБорисенко, Д. В.
2020ЗАЛУЧЕННЯ КОМПОЗИЦІЙНОГО ПРОТОТИПУВАННЯ В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ З ДИЗАЙНУБорисенко, Д. В.
2020ТЕХНОЛОГІЯ МАФІНІВ ІМУНОМОДЕЛЮЮЧОЇ ДІЇБлагий, О. С.; Лазарєва, Т. А.
2020ДОСЛІДЖЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВО-СТЕЙ ЖЕЛЕЙНО-МАРМЕЛАДНИХ ВИРОБІВ З ДОДАВАННЯМ ХАР-ЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД»Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Кайда, Н. С.
2020SUBSTANTIATION OF THE MECHANISM OF INTERACTION BETWEEN BIOPOLYMERS OF FLOUR AND THE NANOPARTICLES OF THE “MAGNETOFООD” FOOD ADDITIVEАлександров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.
2020РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ ТА УДОСКОНАЛЕНЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВІВСЯНОГО ПЕЧИВА З ДОДАВАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ «МАГНЕТОФУД»Александров, О.В.; Цихановська, І.В.; Гонтар, Т.Б.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 98