Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5215
Название: ВИКОРИСТАННЯ КЛІТКОВИНИ ТА ОЛІЇ З НАСІННЯ РОЗТОРОПШІ В ДЕСЕРТНІЙ ПРОДУКЦІЇ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Авторы: Зуєва, Д.Р.
Ключевые слова: функціональні продукти харчування
харчові добавки
десерти оздоровчого призначення
використання клітковини
використання олії з насіння розторопши
Дата публикации: сен-2016
Краткий осмотр (реферат): У наш час значного розвитку дістало виробництво функціональних продуктів харчування із використанням різноманітних харчових добавок. Найширша гамма смакових характеристик та оптимальні дієтичні властивості, а також привабливий зовнішній вигляд забезпечують стійкий купівельний попит мусів. Така десертна продукція є елементом оздоровчого раціону, яка не тільки задовольняє потреби споживачів щодо смакових властивостей, а й має підвищену біологічну цінність. Розглянуто проблему проектування технології десертів оздоровчого призначення. З введенням різних харчових добавок вони набувають задані функціональні властивості. Нами розроблений мус функціонального призначення з використанням такої перспективної рослинної сировини, як клітковина та олія з насіння розторопші.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5215
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Zueva.docx13,11 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.