Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5161
Название: ТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ КРОХМАЛЮ З РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
Авторы: Босенко, В.О.
Ключевые слова: одержання крохмалю
сирий крохмаль
визначення вологості сирого крохмалю
Дата публикации: сен-2016
Краткий осмотр (реферат): Визначення вологості сирого крохмалю. Беремо 100 г досліджуваного крохмалю, змішуємо його з невеликою кількістю холодної дистильованої води (17,5 °С) і переносимо в колбу на 250мл. Колбу до мітки доливаємо дистильованою водою і зважуємо. За різницею ваги заповненої і порожньої колби знаходимо масу вмісту і зі довідкової літератури визначаємо вологість крохмалю.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5161
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Bosenko.docx57,91 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.