Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5161
Назва: ТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ КРОХМАЛЮ З РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
Автори: Босенко, В.О.
Ключові слова: одержання крохмалю
сирий крохмаль
визначення вологості сирого крохмалю
Дата публікації: вер-2016
Короткий огляд (реферат): Визначення вологості сирого крохмалю. Беремо 100 г досліджуваного крохмалю, змішуємо його з невеликою кількістю холодної дистильованої води (17,5 °С) і переносимо в колбу на 250мл. Колбу до мітки доливаємо дистильованою водою і зважуємо. За різницею ваги заповненої і порожньої колби знаходимо масу вмісту і зі довідкової літератури визначаємо вологість крохмалю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5161
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bosenko.docx57,91 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.