Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5161
Назва: | ТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ КРОХМАЛЮ З РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ |
Автори: | Босенко, В.О. |
Ключові слова: | одержання крохмалю сирий крохмаль визначення вологості сирого крохмалю |
Дата публікації: | вер-2016 |
Короткий огляд (реферат): | Визначення вологості сирого крохмалю. Беремо 100 г досліджуваного крохмалю, змішуємо його з невеликою кількістю холодної дистильованої води (17,5 °С) і переносимо в колбу на 250мл. Колбу до мітки доливаємо дистильованою водою і зважуємо. За різницею ваги заповненої і порожньої колби знаходимо масу вмісту і зі довідкової літератури визначаємо вологість крохмалю. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5161 |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bosenko.docx | 57,91 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.