Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5161
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБосенко, В.О.-
dc.date.accessioned2016-09-15T08:17:23Z-
dc.date.available2016-09-15T08:17:23Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5161-
dc.description.abstractВизначення вологості сирого крохмалю. Беремо 100 г досліджуваного крохмалю, змішуємо його з невеликою кількістю холодної дистильованої води (17,5 °С) і переносимо в колбу на 250мл. Колбу до мітки доливаємо дистильованою водою і зважуємо. За різницею ваги заповненої і порожньої колби знаходимо масу вмісту і зі довідкової літератури визначаємо вологість крохмалю.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectодержання крохмалюen_US
dc.subjectсирий крохмальen_US
dc.subjectвизначення вологості сирого крохмалюen_US
dc.titleТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ КРОХМАЛЮ З РОСЛИННОЇ СИРОВИНИen_US
dc.typeOtheren_US
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bosenko.docx57,91 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.