Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5161
Название: | ТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ КРОХМАЛЮ З РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ |
Авторы: | Босенко, В.О. |
Ключевые слова: | одержання крохмалю сирий крохмаль визначення вологості сирого крохмалю |
Дата публикации: | сен-2016 |
Краткий осмотр (реферат): | Визначення вологості сирого крохмалю. Беремо 100 г досліджуваного крохмалю, змішуємо його з невеликою кількістю холодної дистильованої води (17,5 °С) і переносимо в колбу на 250мл. Колбу до мітки доливаємо дистильованою водою і зважуємо. За різницею ваги заповненої і порожньої колби знаходимо масу вмісту і зі довідкової літератури визначаємо вологість крохмалю. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5161 |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bosenko.docx | 57,91 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.