Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5161
Title: ТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ КРОХМАЛЮ З РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
Authors: Босенко, В.О.
Keywords: одержання крохмалю
сирий крохмаль
визначення вологості сирого крохмалю
Issue Date: Sep-2016
Abstract: Визначення вологості сирого крохмалю. Беремо 100 г досліджуваного крохмалю, змішуємо його з невеликою кількістю холодної дистильованої води (17,5 °С) і переносимо в колбу на 250мл. Колбу до мітки доливаємо дистильованою водою і зважуємо. За різницею ваги заповненої і порожньої колби знаходимо масу вмісту і зі довідкової літератури визначаємо вологість крохмалю.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5161
Appears in Collections:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bosenko.docx57,91 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.