Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5156
Название: ТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ КРОХМАЛЮ З РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
Авторы: Бершадський, Б.В.
Ключевые слова: отримання крохмалю
якість сировини
отримання кукурудзяного та пшеничного крохмалю
картопля пізня «Сумська»
Дата публикации: сен-2016
Краткий осмотр (реферат): Крохмаль отримували з картоплі, кукурудзяного та пшеничного борошна. Для отримання кукурудзяного та пшеничного крохмалю використовували борошно відповідно до стандарту. (ГОСТ 14176-69 – борошно кукурудзяне; ГОСТ 27839-88 – борошно пшеничне). Для отримання картопляного крохмалю використовували картоплю пізню «Сумська» .
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5156
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Bershadskiy.docx13,49 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.