Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5156
Title: ТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ КРОХМАЛЮ З РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
Authors: Бершадський, Б.В.
Keywords: отримання крохмалю
якість сировини
отримання кукурудзяного та пшеничного крохмалю
картопля пізня «Сумська»
Issue Date: Sep-2016
Abstract: Крохмаль отримували з картоплі, кукурудзяного та пшеничного борошна. Для отримання кукурудзяного та пшеничного крохмалю використовували борошно відповідно до стандарту. (ГОСТ 14176-69 – борошно кукурудзяне; ГОСТ 27839-88 – борошно пшеничне). Для отримання картопляного крохмалю використовували картоплю пізню «Сумська» .
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5156
Appears in Collections:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bershadskiy.docx13,49 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.