Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5156
Назва: ТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ КРОХМАЛЮ З РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
Автори: Бершадський, Б.В.
Ключові слова: отримання крохмалю
якість сировини
отримання кукурудзяного та пшеничного крохмалю
картопля пізня «Сумська»
Дата публікації: вер-2016
Короткий огляд (реферат): Крохмаль отримували з картоплі, кукурудзяного та пшеничного борошна. Для отримання кукурудзяного та пшеничного крохмалю використовували борошно відповідно до стандарту. (ГОСТ 14176-69 – борошно кукурудзяне; ГОСТ 27839-88 – борошно пшеничне). Для отримання картопляного крохмалю використовували картоплю пізню «Сумська» .
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5156
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bershadskiy.docx13,49 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.