Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5156
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бершадський, Б.В. | - |
dc.date.accessioned | 2016-09-15T06:46:19Z | - |
dc.date.available | 2016-09-15T06:46:19Z | - |
dc.date.issued | 2016-09 | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5156 | - |
dc.description.abstract | Крохмаль отримували з картоплі, кукурудзяного та пшеничного борошна. Для отримання кукурудзяного та пшеничного крохмалю використовували борошно відповідно до стандарту. (ГОСТ 14176-69 – борошно кукурудзяне; ГОСТ 27839-88 – борошно пшеничне). Для отримання картопляного крохмалю використовували картоплю пізню «Сумська» . | en_US |
dc.description.sponsorship | УІПА | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | отримання крохмалю | en_US |
dc.subject | якість сировини | en_US |
dc.subject | отримання кукурудзяного та пшеничного крохмалю | en_US |
dc.subject | картопля пізня «Сумська» | en_US |
dc.title | ТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ КРОХМАЛЮ З РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bershadskiy.docx | 13,49 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.