Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5156
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБершадський, Б.В.-
dc.date.accessioned2016-09-15T06:46:19Z-
dc.date.available2016-09-15T06:46:19Z-
dc.date.issued2016-09-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5156-
dc.description.abstractКрохмаль отримували з картоплі, кукурудзяного та пшеничного борошна. Для отримання кукурудзяного та пшеничного крохмалю використовували борошно відповідно до стандарту. (ГОСТ 14176-69 – борошно кукурудзяне; ГОСТ 27839-88 – борошно пшеничне). Для отримання картопляного крохмалю використовували картоплю пізню «Сумська» .en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectотримання крохмалюen_US
dc.subjectякість сировиниen_US
dc.subjectотримання кукурудзяного та пшеничного крохмалюen_US
dc.subjectкартопля пізня «Сумська»en_US
dc.titleТЕХНОЛОГІЯ ОДЕРЖАННЯ КРОХМАЛЮ З РОСЛИННОЇ СИРОВИНИen_US
dc.typeOtheren_US
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bershadskiy.docx13,49 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.