Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3246
Название: ФОРМУВАННЯ СКЛАДНИКІВ ПРЕДМЕТНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮ, ЯК ОСНОВИ ЇХНЬОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ
Авторы: Недосєкова, Н. С.
Ключевые слова: компетентність
компетенція
предметна компетентність
інженери-педагоги харчового профілю
професійна діяльність
Дата публикации: 2013
Издательство: Науково-методичний журнал "Наукова скарбниця освіти Донеччини"
Библиографическое описание: Науково-методичний журнал "Наукова скарбниця освіти Донеччини", 2013. - № 1(14), С. 21-24
Серия/номер: ;№ 1(14)
Краткий осмотр (реферат): Аналізується поняття компетентності, надається визначення предметної компетентності та її складників, визначається місце предметної компетентності у майбутній професійній діяльності студентів харчового профілю.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/3246
Располагается в коллекциях:Наукові видання (Навчально-науковий професійно педагогічний інститут)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Nedosekova_article_1.doc83,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.