Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3246
Название: | ФОРМУВАННЯ СКЛАДНИКІВ ПРЕДМЕТНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮ, ЯК ОСНОВИ ЇХНЬОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ |
Авторы: | Недосєкова, Н. С. |
Ключевые слова: | компетентність компетенція предметна компетентність інженери-педагоги харчового профілю професійна діяльність |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Науково-методичний журнал "Наукова скарбниця освіти Донеччини" |
Библиографическое описание: | Науково-методичний журнал "Наукова скарбниця освіти Донеччини", 2013. - № 1(14), С. 21-24 |
Серия/номер: | ;№ 1(14) |
Краткий осмотр (реферат): | Аналізується поняття компетентності, надається визначення предметної компетентності та її складників, визначається місце предметної компетентності у майбутній професійній діяльності студентів харчового профілю. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://hdl.handle.net/123456789/3246 |
Располагается в коллекциях: | Наукові видання (Навчально-науковий професійно педагогічний інститут) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nedosekova_article_1.doc | 83,5 kB | Microsoft Word | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.