Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3246
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Недосєкова, Н. С. | - |
dc.date.accessioned | 2014-03-06T10:43:11Z | - |
dc.date.available | 2014-03-06T10:43:11Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Науково-методичний журнал "Наукова скарбниця освіти Донеччини", 2013. - № 1(14), С. 21-24 | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3246 | - |
dc.description.abstract | Аналізується поняття компетентності, надається визначення предметної компетентності та її складників, визначається місце предметної компетентності у майбутній професійній діяльності студентів харчового профілю. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Науково-методичний журнал "Наукова скарбниця освіти Донеччини" | uk_UK |
dc.relation.ispartofseries | ;№ 1(14) | - |
dc.subject | компетентність | uk_UK |
dc.subject | компетенція | uk_UK |
dc.subject | предметна компетентність | uk_UK |
dc.subject | інженери-педагоги харчового профілю | uk_UK |
dc.subject | професійна діяльність | uk_UK |
dc.title | ФОРМУВАННЯ СКЛАДНИКІВ ПРЕДМЕТНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮ, ЯК ОСНОВИ ЇХНЬОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Располагается в коллекциях: | Наукові видання (Навчально-науковий професійно педагогічний інститут) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nedosekova_article_1.doc | 83,5 kB | Microsoft Word | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.