Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3246
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНедосєкова, Н. С.-
dc.date.accessioned2014-03-06T10:43:11Z-
dc.date.available2014-03-06T10:43:11Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationНауково-методичний журнал "Наукова скарбниця освіти Донеччини", 2013. - № 1(14), С. 21-24uk_UK
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3246-
dc.description.abstractАналізується поняття компетентності, надається визначення предметної компетентності та її складників, визначається місце предметної компетентності у майбутній професійній діяльності студентів харчового профілю.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherНауково-методичний журнал "Наукова скарбниця освіти Донеччини"uk_UK
dc.relation.ispartofseries;№ 1(14)-
dc.subjectкомпетентністьuk_UK
dc.subjectкомпетенціяuk_UK
dc.subjectпредметна компетентністьuk_UK
dc.subjectінженери-педагоги харчового профілюuk_UK
dc.subjectпрофесійна діяльністьuk_UK
dc.titleФОРМУВАННЯ СКЛАДНИКІВ ПРЕДМЕТНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮ, ЯК ОСНОВИ ЇХНЬОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:Наукові видання (Навчально-науковий професійно педагогічний інститут)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nedosekova_article_1.doc83,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.