Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3246
Title: ФОРМУВАННЯ СКЛАДНИКІВ ПРЕДМЕТНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮ, ЯК ОСНОВИ ЇХНЬОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ
Authors: Недосєкова, Н. С.
Keywords: компетентність
компетенція
предметна компетентність
інженери-педагоги харчового профілю
професійна діяльність
Issue Date: 2013
Publisher: Науково-методичний журнал "Наукова скарбниця освіти Донеччини"
Citation: Науково-методичний журнал "Наукова скарбниця освіти Донеччини", 2013. - № 1(14), С. 21-24
Series/Report no.: ;№ 1(14)
Abstract: Аналізується поняття компетентності, надається визначення предметної компетентності та її складників, визначається місце предметної компетентності у майбутній професійній діяльності студентів харчового профілю.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3246
Appears in Collections:Наукові видання (Навчально-науковий професійно педагогічний інститут)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nedosekova_article_1.doc83,5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.