Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3246
Назва: | ФОРМУВАННЯ СКЛАДНИКІВ ПРЕДМЕТНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮ, ЯК ОСНОВИ ЇХНЬОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ |
Автори: | Недосєкова, Н. С. |
Ключові слова: | компетентність компетенція предметна компетентність інженери-педагоги харчового профілю професійна діяльність |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Науково-методичний журнал "Наукова скарбниця освіти Донеччини" |
Бібліографічний опис: | Науково-методичний журнал "Наукова скарбниця освіти Донеччини", 2013. - № 1(14), С. 21-24 |
Серія/номер: | ;№ 1(14) |
Короткий огляд (реферат): | Аналізується поняття компетентності, надається визначення предметної компетентності та її складників, визначається місце предметної компетентності у майбутній професійній діяльності студентів харчового профілю. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/3246 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові видання (Навчально-науковий професійно педагогічний інститут) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Nedosekova_article_1.doc | 83,5 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.