Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3246
Назва: ФОРМУВАННЯ СКЛАДНИКІВ ПРЕДМЕТНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮ, ЯК ОСНОВИ ЇХНЬОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ
Автори: Недосєкова, Н. С.
Ключові слова: компетентність
компетенція
предметна компетентність
інженери-педагоги харчового профілю
професійна діяльність
Дата публікації: 2013
Видавництво: Науково-методичний журнал "Наукова скарбниця освіти Донеччини"
Бібліографічний опис: Науково-методичний журнал "Наукова скарбниця освіти Донеччини", 2013. - № 1(14), С. 21-24
Серія/номер: ;№ 1(14)
Короткий огляд (реферат): Аналізується поняття компетентності, надається визначення предметної компетентності та її складників, визначається місце предметної компетентності у майбутній професійній діяльності студентів харчового профілю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3246
Розташовується у зібраннях:Наукові видання (Навчально-науковий професійно педагогічний інститут)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nedosekova_article_1.doc83,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.