Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9120
Назва: | РОЛЬ БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЯ У ФОРМУВАННІ СТРАТЕГІЇ СТАЛОГО РОЗВИТКУ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА |
Автори: | Галушко, В. О. |
Ключові слова: | бізнес-планування заклади ресторанного господарства позитивний імідж |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія" |
Бібліографічний опис: | Галушко В. О. Роль бізнес-планування у формуванні стратегії сталого розвитку ресторанного господарства / В. О. Галушко // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 112. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9120 |
Розташовується у зібраннях: | Тези студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
7) ГАЛУШКО В.pdf | тези | 127,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.