Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9120
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГалушко, В. О.-
dc.date.accessioned2025-01-02T08:57:04Z-
dc.date.available2025-01-02T08:57:04Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГалушко В. О. Роль бізнес-планування у формуванні стратегії сталого розвитку ресторанного господарства / В. О. Галушко // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 112.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9120-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"uk_UA
dc.subjectбізнес-плануванняuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectпозитивний іміджuk_UA
dc.titleРОЛЬ БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЯ У ФОРМУВАННІ СТРАТЕГІЇ СТАЛОГО РОЗВИТКУ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВАuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези студентів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
7) ГАЛУШКО В.pdfтези127,7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.