Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9120
Title: РОЛЬ БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЯ У ФОРМУВАННІ СТРАТЕГІЇ СТАЛОГО РОЗВИТКУ ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Authors: Галушко, В. О.
Keywords: бізнес-планування
заклади ресторанного господарства
позитивний імідж
Issue Date: 2024
Publisher: ННІ "Українська інженерно-педагогічна академія"
Citation: Галушко В. О. Роль бізнес-планування у формуванні стратегії сталого розвитку ресторанного господарства / В. О. Галушко // Освіта та технології для розвитку суспільства : збірник тез доповідей LIX Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (м. Харків, 18-22 листоп. 2024 р) / Навч.-наук. ін-т «Українська інженерно-педагогічна академія» ; за заг. ред. Г. С. Грінченко. – Харків, 2024. – С. 112.
URI: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/9120
Appears in Collections:Тези студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7) ГАЛУШКО В.pdfтези127,7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.