Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/714
Назва: | ОНОВЛЕННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ З НОВІТНІХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ |
Автори: | Лазарєва, Т. А. |
Ключові слова: | конкурентоспроможна харчова продукція висококваліфіковані фахівці зміст освіти функціональні продукти функціональний інгредієнт вибір навчальної інформації формування змісту навчання |
Дата публікації: | 1-лис-2012 |
Бібліографічний опис: | Лазарєва, Т. А. Оновлення змісту навчання з новітніх харчових продуктів у професійній підготовці майбутніх фахівців харчової галузі [Текст] / Т. А. Лазарєва // Проблеми інженерно-педагогічної освіти : збірник наук. пр. / Укр. інж.-пед. акад. - Х., 2011. - Вип. 30-31. - С. 74-81. |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто сучасні тенденції розвитку харчової галузі, визначено основні задачі щодо розширення асортименту харчової продукції та створення нового напряму продуктів – продуктів функціонального призначення. Визначено, що поява нової продукції, технології та обладнання повинні бути відображені у змісті освіти з професійної підготовки фахівців харчової галузі. У статті запропоновано шляхи оновлення змісту навчання, визначено міжпредметні зв’язки та перспективи формування фахівців харчової галузі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/714 |
Розташовується у зібраннях: | Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
T_ Lazareva.pdf | 232,81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.