Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/714
Title: | ОНОВЛЕННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ З НОВІТНІХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ |
Authors: | Лазарєва, Т. А. |
Keywords: | конкурентоспроможна харчова продукція висококваліфіковані фахівці зміст освіти функціональні продукти функціональний інгредієнт вибір навчальної інформації формування змісту навчання |
Issue Date: | 1-Nov-2012 |
Citation: | Лазарєва, Т. А. Оновлення змісту навчання з новітніх харчових продуктів у професійній підготовці майбутніх фахівців харчової галузі [Текст] / Т. А. Лазарєва // Проблеми інженерно-педагогічної освіти : збірник наук. пр. / Укр. інж.-пед. акад. - Х., 2011. - Вип. 30-31. - С. 74-81. |
Abstract: | У статті розглянуто сучасні тенденції розвитку харчової галузі, визначено основні задачі щодо розширення асортименту харчової продукції та створення нового напряму продуктів – продуктів функціонального призначення. Визначено, що поява нової продукції, технології та обладнання повинні бути відображені у змісті освіти з професійної підготовки фахівців харчової галузі. У статті запропоновано шляхи оновлення змісту навчання, визначено міжпредметні зв’язки та перспективи формування фахівців харчової галузі. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/714 |
Appears in Collections: | Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
T_ Lazareva.pdf | 232,81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.