Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/714
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛазарєва, Т. А.-
dc.date.accessioned2012-11-01T12:59:37Z-
dc.date.available2012-11-01T12:59:37Z-
dc.date.issued2012-11-01-
dc.identifier.citationЛазарєва, Т. А. Оновлення змісту навчання з новітніх харчових продуктів у професійній підготовці майбутніх фахівців харчової галузі [Текст] / Т. А. Лазарєва // Проблеми інженерно-педагогічної освіти : збірник наук. пр. / Укр. інж.-пед. акад. - Х., 2011. - Вип. 30-31. - С. 74-81.-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/714-
dc.description.abstractУ статті розглянуто сучасні тенденції розвитку харчової галузі, визначено основні задачі щодо розширення асортименту харчової продукції та створення нового напряму продуктів – продуктів функціонального призначення. Визначено, що поява нової продукції, технології та обладнання повинні бути відображені у змісті освіти з професійної підготовки фахівців харчової галузі. У статті запропоновано шляхи оновлення змісту навчання, визначено міжпредметні зв’язки та перспективи формування фахівців харчової галузі.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectконкурентоспроможна харчова продукціяuk_UK
dc.subjectвисококваліфіковані фахівці-
dc.subjectзміст освіти-
dc.subjectфункціональні продукти-
dc.subjectфункціональний інгредієнт-
dc.subjectвибір навчальної інформації-
dc.subjectформування змісту навчання-
dc.titleОНОВЛЕННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ З НОВІТНІХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
T_ Lazareva.pdf232,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.