Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/714
Название: | ОНОВЛЕННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ З НОВІТНІХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ |
Авторы: | Лазарєва, Т. А. |
Ключевые слова: | конкурентоспроможна харчова продукція висококваліфіковані фахівці зміст освіти функціональні продукти функціональний інгредієнт вибір навчальної інформації формування змісту навчання |
Дата публикации: | 1-ноя-2012 |
Библиографическое описание: | Лазарєва, Т. А. Оновлення змісту навчання з новітніх харчових продуктів у професійній підготовці майбутніх фахівців харчової галузі [Текст] / Т. А. Лазарєва // Проблеми інженерно-педагогічної освіти : збірник наук. пр. / Укр. інж.-пед. акад. - Х., 2011. - Вип. 30-31. - С. 74-81. |
Краткий осмотр (реферат): | У статті розглянуто сучасні тенденції розвитку харчової галузі, визначено основні задачі щодо розширення асортименту харчової продукції та створення нового напряму продуктів – продуктів функціонального призначення. Визначено, що поява нової продукції, технології та обладнання повинні бути відображені у змісті освіти з професійної підготовки фахівців харчової галузі. У статті запропоновано шляхи оновлення змісту навчання, визначено міжпредметні зв’язки та перспективи формування фахівців харчової галузі. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://hdl.handle.net/123456789/714 |
Располагается в коллекциях: | Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
T_ Lazareva.pdf | 232,81 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.