Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/701
Название: МОДЕЛЮВАННЯ ЗМІСТУ КРЕАТИВНОГО НАВЧАННЯ З ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ У ПІДГОТОВЦІ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ
Авторы: Лазарєва, Т. А.
Ключевые слова: майбутній фахівець харчової галузі
харчова продукція
вдосконалення
розширення асортименту
зміст креативного навчання
прогностична та динамічна структура
нутрієнти
тривимірні моделі
Дата публикации: 31-окт-2012
Библиографическое описание: Лазарєва, Т. А. Моделювання змісту креативного навчання з харчових продуктів у підготовці інженерів-технологів [Текст] / Т. А. Лазарєва // Проблеми інженерно-педагогічної освіти : збірник наук. праць / Укр. інж.-пед. акад. - Х., 2012. - Вип. 34-35. - С. 97-105.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто сучасні тенденції розвитку харчової галузі в напряму вдосконалення та розширення асортименту харчової продукції. Зазначено, що при професійній підготовці фахівців-науковців, здатних розробляти рецептуру та технології харчової продукції, більше уваги слід приділяти змісту креативного навчання. Визначено, що зміст такого навчання повинен бути прогностичним та динамічним. Запропоновано процес моделювання змісту креативного навчання з харчової продукції за допомогою тривимірних моделей.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/701
Располагается в коллекциях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
T. Lazareva_001.pdf537,43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.