Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/701
Title: МОДЕЛЮВАННЯ ЗМІСТУ КРЕАТИВНОГО НАВЧАННЯ З ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ У ПІДГОТОВЦІ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ
Authors: Лазарєва, Т. А.
Keywords: майбутній фахівець харчової галузі
харчова продукція
вдосконалення
розширення асортименту
зміст креативного навчання
прогностична та динамічна структура
нутрієнти
тривимірні моделі
Issue Date: 31-Oct-2012
Citation: Лазарєва, Т. А. Моделювання змісту креативного навчання з харчових продуктів у підготовці інженерів-технологів [Текст] / Т. А. Лазарєва // Проблеми інженерно-педагогічної освіти : збірник наук. праць / Укр. інж.-пед. акад. - Х., 2012. - Вип. 34-35. - С. 97-105.
Abstract: Розглянуто сучасні тенденції розвитку харчової галузі в напряму вдосконалення та розширення асортименту харчової продукції. Зазначено, що при професійній підготовці фахівців-науковців, здатних розробляти рецептуру та технології харчової продукції, більше уваги слід приділяти змісту креативного навчання. Визначено, що зміст такого навчання повинен бути прогностичним та динамічним. Запропоновано процес моделювання змісту креативного навчання з харчової продукції за допомогою тривимірних моделей.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/701
Appears in Collections:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
T. Lazareva_001.pdf537,43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.