Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/701
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЛазарєва, Т. А.-
dc.date.accessioned2012-10-31T08:47:28Z-
dc.date.available2012-10-31T08:47:28Z-
dc.date.issued2012-10-31-
dc.identifier.citationЛазарєва, Т. А. Моделювання змісту креативного навчання з харчових продуктів у підготовці інженерів-технологів [Текст] / Т. А. Лазарєва // Проблеми інженерно-педагогічної освіти : збірник наук. праць / Укр. інж.-пед. акад. - Х., 2012. - Вип. 34-35. - С. 97-105.-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/701-
dc.description.abstractРозглянуто сучасні тенденції розвитку харчової галузі в напряму вдосконалення та розширення асортименту харчової продукції. Зазначено, що при професійній підготовці фахівців-науковців, здатних розробляти рецептуру та технології харчової продукції, більше уваги слід приділяти змісту креативного навчання. Визначено, що зміст такого навчання повинен бути прогностичним та динамічним. Запропоновано процес моделювання змісту креативного навчання з харчової продукції за допомогою тривимірних моделей.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectмайбутній фахівець харчової галузіuk_UK
dc.subjectхарчова продукція-
dc.subjectвдосконалення-
dc.subjectрозширення асортименту-
dc.subjectзміст креативного навчання-
dc.subjectпрогностична та динамічна структура-
dc.subjectнутрієнти-
dc.subjectтривимірні моделі-
dc.titleМОДЕЛЮВАННЯ ЗМІСТУ КРЕАТИВНОГО НАВЧАННЯ З ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ У ПІДГОТОВЦІ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
T. Lazareva_001.pdf537,43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.