Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5640
Назва: ВІРТУАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ У ЗАКЛАД РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ЯК СУЧАСНИЙ МЕТОД АКТИВНОГО НАВЧАННЯ
Автори: Мостова, Л. М.
Запаренко, Г. В.
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Мостова Л. М. Віртуальна екскурсія у заклад ресторанного господарства як сучасний метод активного навчання / Л. М. Мостова, Г. В. Запаренко // Проблеми інженерно-педагогічної освіти : зб. наук. пр. / Укр. інж.-пед. акад. - Харків, 2017. - № 54-55. - С. 278-285.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто можливість застосування навчальних віртуальних екскурсій як ефективного засобу навчально-експериментальної діяльності студентів за умов дистанційного навчання. Виявлено передумови застосування віртуальних екскурсій у навчальному процесі під час підготовки фахівців спеціальності 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології». Проаналізовано переваги та недоліки віртуальних екскурсій як методу активного навчання студентів. Розроблено сценарій віртуальної екскурсії у заклад ресторанного господарства. Участь студентів у екскурсії дозволяє поетапно ознайомитися з плануванням, функціями та особливостями організації праці у приміщеннях для приймання та зберігання продуктів, виробничих приміщеннях (заготівельному, гарячому та холодному цехах), торгових приміщеннях, службових, побутових і технічних. Застосування запропонованої віртуальної екскурсії в навчальному процесі надасть студентам можливість ознайомитися з принципами організації роботи закладу ресторанного господарства, найбільш сучасним устаткуванням, умовами його експлуатації, що сприятиме кращому засвоєнню навчального матеріалу та формуванню необхідних компетентностей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5640
Розташовується у зібраннях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
34.pdf.pdf380,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.