Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5640
Title: | ВІРТУАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ У ЗАКЛАД РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ЯК СУЧАСНИЙ МЕТОД АКТИВНОГО НАВЧАННЯ |
Authors: | Мостова, Л. М. Запаренко, Г. В. |
Issue Date: | 2017 |
Citation: | Мостова Л. М. Віртуальна екскурсія у заклад ресторанного господарства як сучасний метод активного навчання / Л. М. Мостова, Г. В. Запаренко // Проблеми інженерно-педагогічної освіти : зб. наук. пр. / Укр. інж.-пед. акад. - Харків, 2017. - № 54-55. - С. 278-285. |
Abstract: | У статті розглянуто можливість застосування навчальних віртуальних екскурсій як ефективного засобу навчально-експериментальної діяльності студентів за умов дистанційного навчання. Виявлено передумови застосування віртуальних екскурсій у навчальному процесі під час підготовки фахівців спеціальності 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології». Проаналізовано переваги та недоліки віртуальних екскурсій як методу активного навчання студентів. Розроблено сценарій віртуальної екскурсії у заклад ресторанного господарства. Участь студентів у екскурсії дозволяє поетапно ознайомитися з плануванням, функціями та особливостями організації праці у приміщеннях для приймання та зберігання продуктів, виробничих приміщеннях (заготівельному, гарячому та холодному цехах), торгових приміщеннях, службових, побутових і технічних. Застосування запропонованої віртуальної екскурсії в навчальному процесі надасть студентам можливість ознайомитися з принципами організації роботи закладу ресторанного господарства, найбільш сучасним устаткуванням, умовами його експлуатації, що сприятиме кращому засвоєнню навчального матеріалу та формуванню необхідних компетентностей. |
URI: | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5640 |
Appears in Collections: | Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
34.pdf.pdf | 380,15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.