Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5640
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мостова, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Запаренко, Г. В. | - |
dc.date.accessioned | 2018-03-19T10:38:53Z | - |
dc.date.available | 2018-03-19T10:38:53Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Мостова Л. М. Віртуальна екскурсія у заклад ресторанного господарства як сучасний метод активного навчання / Л. М. Мостова, Г. В. Запаренко // Проблеми інженерно-педагогічної освіти : зб. наук. пр. / Укр. інж.-пед. акад. - Харків, 2017. - № 54-55. - С. 278-285. | - |
dc.identifier.uri | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5640 | - |
dc.description.abstract | У статті розглянуто можливість застосування навчальних віртуальних екскурсій як ефективного засобу навчально-експериментальної діяльності студентів за умов дистанційного навчання. Виявлено передумови застосування віртуальних екскурсій у навчальному процесі під час підготовки фахівців спеціальності 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології». Проаналізовано переваги та недоліки віртуальних екскурсій як методу активного навчання студентів. Розроблено сценарій віртуальної екскурсії у заклад ресторанного господарства. Участь студентів у екскурсії дозволяє поетапно ознайомитися з плануванням, функціями та особливостями організації праці у приміщеннях для приймання та зберігання продуктів, виробничих приміщеннях (заготівельному, гарячому та холодному цехах), торгових приміщеннях, службових, побутових і технічних. Застосування запропонованої віртуальної екскурсії в навчальному процесі надасть студентам можливість ознайомитися з принципами організації роботи закладу ресторанного господарства, найбільш сучасним устаткуванням, умовами його експлуатації, що сприятиме кращому засвоєнню навчального матеріалу та формуванню необхідних компетентностей. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | ВІРТУАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ У ЗАКЛАД РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ЯК СУЧАСНИЙ МЕТОД АКТИВНОГО НАВЧАННЯ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
34.pdf.pdf | 380,15 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.