Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5568
Название: ВИЗНАЧЕННЯ ПІДХОДІВ НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ- ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ
Авторы: Лазарєва, Т. А.
Рибакова, О.О.
Ключевые слова: харчова галузь
інженер-технолог
особисто-орієнтований підхід
діяльнісний підхід
системний підхід
компетентнісний підхід
Дата публикации: 2016
Краткий осмотр (реферат): В статті проаналізовано вимоги особистісно-орієнтованого, діяльнісного, системного та компетентнісного підходів до навчання майбутніх інженерів-технологів харчової галузі. Визначено, що навчання повинно бути спрямоване на становлення індивідуальності, саморозвитку та самореалізації майбутніх спеціалістів, розвитку їх інтелекту, мислення, уяви, пам'яті та уміння проводити прийоми розумової діяльності. Зміст навчання має розроблятися з урахуванням специфіки харчової галузі, з наголосом на формування способу дій професійної діяльності на стереотипному, діагностичному та евристичному рівнях. Процес навчання майбутніх інженерів-технологів харчової галузі є системою сформованою з підсистем викладення та учіння, так і власне технології виробництва харчової продукції являють собою систему, тому у навчанні майбутніх інженерів-технологів харчової галузі важливо враховувати принципи системного підходу. Також у статті проаналізовано та сформовано цілі професійної підготовки майбутніх фахівців харчової промисловості та визначено вимоги до професійно-важливих якостей майбутніх спеціалістів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5568
Располагается в коллекциях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
38 Лазарєва Т. А., Рибакова О.О.,.pdf476,43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.