Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5245
Назва: РОЗРОБКА ЗАСОБУ КОНТРОЛЮ ТЕМПЕРАТУРНИХ РЕЖИМІВ ЗБЕРІГАННЯ КОНДИТЕРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ
Автори: Баланович, О.А.
Давидова, Є.В.
Ключові слова: кондитерські вироби
кондитерська продукція
виготовлення кондитерських виробів
зберігання кондитерських виробів
температурний режим зберігання кондитерських виробів
Дата публікації: жов-2016
Короткий огляд (реферат): Відомо, що кондитерські вироби – це продукти, що містять у великій кількості цукор (або його замінники – мед, ксиліт, патоку), а також інші інгредієнти – жир, борошно, яйця, горіхи, ягоди, начинки, солодкі маси, какао, молочні продукти, горіхи, крохмаль та інше. Головною особливістю є їх приємний смак і висока калорійність. З-за підвищеного вмісту цукру і жиру в них збільшується ризик псування і розмноження хвороботворних мікроорганізмів, тому зберігання кондитерських виробів – не менш важливий чинник при їх покупці в магазині, ніж їх зовнішній вигляд і якість. Розвиток мікроорганізмів, тобто швидкість їх росту, залежить від складу, властивостей продукції, умов навколишнього середовища. Порушення температурних режимів зберігання кондитерських виробів впливає на її безпеку. У людини може розвинутися гостре інфекційне захворювання, яке може привести до серйозних наслідків. Найчастіше в кондитерських виробах розмножується стафілокок, виділяючи в продукт ентеротоксин, який ніяк не змінює смак і зовнішній вигляд їжі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5245
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет енергетичнйи)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
BalanovichDavidova.docx13,7 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.