Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5245
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБаланович, О.А.-
dc.contributor.authorДавидова, Є.В.-
dc.date.accessioned2016-10-10T07:46:33Z-
dc.date.available2016-10-10T07:46:33Z-
dc.date.issued2016-10-
dc.identifier.urihttp://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5245-
dc.description.abstractВідомо, що кондитерські вироби – це продукти, що містять у великій кількості цукор (або його замінники – мед, ксиліт, патоку), а також інші інгредієнти – жир, борошно, яйця, горіхи, ягоди, начинки, солодкі маси, какао, молочні продукти, горіхи, крохмаль та інше. Головною особливістю є їх приємний смак і висока калорійність. З-за підвищеного вмісту цукру і жиру в них збільшується ризик псування і розмноження хвороботворних мікроорганізмів, тому зберігання кондитерських виробів – не менш важливий чинник при їх покупці в магазині, ніж їх зовнішній вигляд і якість. Розвиток мікроорганізмів, тобто швидкість їх росту, залежить від складу, властивостей продукції, умов навколишнього середовища. Порушення температурних режимів зберігання кондитерських виробів впливає на її безпеку. У людини може розвинутися гостре інфекційне захворювання, яке може привести до серйозних наслідків. Найчастіше в кондитерських виробах розмножується стафілокок, виділяючи в продукт ентеротоксин, який ніяк не змінює смак і зовнішній вигляд їжі.en_US
dc.description.sponsorshipУІПАen_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectкондитерські виробиen_US
dc.subjectкондитерська продукціяen_US
dc.subjectвиготовлення кондитерських виробівen_US
dc.subjectзберігання кондитерських виробівen_US
dc.subjectтемпературний режим зберігання кондитерських виробівen_US
dc.titleРОЗРОБКА ЗАСОБУ КОНТРОЛЮ ТЕМПЕРАТУРНИХ РЕЖИМІВ ЗБЕРІГАННЯ КОНДИТЕРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇen_US
dc.typeOtheren_US
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет енергетичнйи)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
BalanovichDavidova.docx13,7 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.