Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5245
Название: | РОЗРОБКА ЗАСОБУ КОНТРОЛЮ ТЕМПЕРАТУРНИХ РЕЖИМІВ ЗБЕРІГАННЯ КОНДИТЕРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ |
Авторы: | Баланович, О.А. Давидова, Є.В. |
Ключевые слова: | кондитерські вироби кондитерська продукція виготовлення кондитерських виробів зберігання кондитерських виробів температурний режим зберігання кондитерських виробів |
Дата публикации: | окт-2016 |
Краткий осмотр (реферат): | Відомо, що кондитерські вироби – це продукти, що містять у великій кількості цукор (або його замінники – мед, ксиліт, патоку), а також інші інгредієнти – жир, борошно, яйця, горіхи, ягоди, начинки, солодкі маси, какао, молочні продукти, горіхи, крохмаль та інше. Головною особливістю є їх приємний смак і висока калорійність. З-за підвищеного вмісту цукру і жиру в них збільшується ризик псування і розмноження хвороботворних мікроорганізмів, тому зберігання кондитерських виробів – не менш важливий чинник при їх покупці в магазині, ніж їх зовнішній вигляд і якість. Розвиток мікроорганізмів, тобто швидкість їх росту, залежить від складу, властивостей продукції, умов навколишнього середовища. Порушення температурних режимів зберігання кондитерських виробів впливає на її безпеку. У людини може розвинутися гостре інфекційне захворювання, яке може привести до серйозних наслідків. Найчастіше в кондитерських виробах розмножується стафілокок, виділяючи в продукт ентеротоксин, який ніяк не змінює смак і зовнішній вигляд їжі. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/5245 |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет енергетичнйи) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
BalanovichDavidova.docx | 13,7 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.